Γιόρτασε την αγαπημένη σου VALENTINE’s day με αρωματικά δώρα από το διεθνές brand CARLO DALI LONDON

Γιόρτασε την αγαπημένη σου VALENTINE’s day με αρωματικά δώρα από το διεθνές brand CARLO DALI LONDON

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ήρθε η ώρα να διαλέξεις τι δώρο θα κάνεις στο άλλο σου μισό.

Αν έχεις βαρεθεί τα σοκολατάκια, τα αρκουδάκια και τις καρδούλες η CARLO DALI LONDON είναι εδώ για να σου βρει λύση. Το διεθνές luxury brand προτείνει για το φετινό δώρο του Αγίου Βαλεντίνου, μαγευτικά αρώματα με ιδιαίτερο packaging για να εντυπωσιάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Τα ερωτικά αρώματα της CARLO DALI LONDON, «I LOVE YOU TOO» και «OUD LOVE» αποτελούν το τέλειο δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

H CARLO DALI LONDON έχει στη συλλογή της 64 σπάνια, αισθησιακά αρώματα με τη μυρωδιά τους να κάνει μια αξέχαστη δήλωση εικονικού στιλ σε μονοπάτια οσφρητικών αποδράσεων. Πολυτελή αιθέρια και μυστηριακά αρώματα, με πολύτιμα oud και σπάνια συστατικά από μαγικούς κήπους της Ανατολής θα σας μεταφέρουν σε μια οσφρητική εμπειρία που κρύβεται στις μυστικές συνταγές με τις αρωματικές αντιθέσεις μεταξύ τολμηρού αισθησιασμού και παιχνιδιάρικου χαμόγελου.

Τα ερωτικά αρώματα της CARLO DALI LONDON, «I LOVE YOU TOO» και «OUD LOVE» αποτελούν το τέλειο δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Τα δύο φινετσάτα αρώματα που ξεχωρίζουν για την περίσταση του Αγίου Βαλεντίνου είναι το λουλουδάτο «I LOVE YOU TOO» και το εξωτικό «OUD LOVE».

I LOVE YOU TOO

Έρωτας, γεμάτα δροσιά τριαντάφυλλα, εκπληκτική άνθιση. Μαλακός, καθαρός μόσχος που αγαπά το δέρμα και χαϊδεύει τις αισθήσεις. Αναμειγνύεται με μια γεύση γλυκύτητας για να δημιουργήσει ένα άρωμα τριαντάφυλλου που είναι απολύτως θεϊκό και εκπληκτικά ελαφρύ. Όπως ένα άψογο διαμάντι που μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήσεις την πρωτογενή τελειότητα του αδιαμόρφωτη. Απλά υπέροχο.

Το άρωμα περιέχει τριαντάφυλλο, γιασεμί και μόσχο, ανήκει στην αρωματική κατηγορία woody floral.

Το άρωμα . «I LOVE YOU TOO» σε μαγεύει με τις νότες από τριαντάφυλλο, γιασεμί και μόσχο

OUD LOVE

Εξωτικό & διακριτικό. Ένα από τα πιο σπάνια, πολύτιμα και ακριβά συστατικά, το OUD LOVE σε ταξιδεύει στους ναούς του Μπουτάν που μυρίζουν θυμίαμα. Το εξωτικό ξύλο τριαντάφυλλου και το κάρδαμο υποχωρούν σε ένα μείγμα σπάνιας πανδαισίας, σανταλόξυλου και βέτιβερ. Η Tonka και το κεχριμπάρι προσθέτουν ζεστασιά και αισθησιασμό. Μοναδικά ακαταμάχητο.

Το άρωμα «OUD LOVE» σε ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς με τις νότες από εξωτικό ξύλο τριαντάφυλλου, κάρδαμου, σανταλόξυλου και βέτιβερ

Περιλαμβάνει αρώματα βραζιλιάνικης τριανταφυλλιάς, κάρδαμο, πιπέρι Sichuan, κεχριμπάρι, τόνκα, σανδαλόξυλο, βέτιβερ και πλούσιο ξύλο. Ανήκει στην αρωματική κατηγορία oriental woody.

Είναι προφανές ότι τα αρώματα της CARLO DALI LONDON αποτελούν το απόλυτα ερωτικό δώρο για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας.

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή στο www.carlodali.com και στο showroom: Λ. Ποσειδώνος 1, Άλιμος,

τηλ: 210 98 888 90

UK ADDRESS: Lynton House, Bloomsbury, 7-12 Tavistock Square, London WC1H 9BQ , T. (+44) 2081 44 7776, Email: info@CarloDali.com

GREECE ADDRESS: Poseidonos Avenue 1, 17455 Athens, Alimos, T. (+30) 210 98 888 90, Email: info@CarloDali.gr


Συντάκτης: ianastasis_Team