21 τυχερά φλουριά για το 2021 από την HOPEgenesis!

21 τυχερά φλουριά για το 2021 από την HOPEgenesis!

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και επιλέγει έναν διαφορετικό τρόπο να μοιραστεί την πρωτοχρονιάτική πίτα με τους φίλους και τους συνεργάτες της, στέλνοντας τα κομμάτια τους στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, η οργάνωση τηρώντας τους κανόνες Δημόσιας Υγείας και τους περιορισμούς εστίασης λόγω Covid-19, δεν πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η ομάδα της HOPEgenesis έστειλε σε συνεργάτες και φίλους τα κομμάτια στο χώρο τους.

Όλα αυτά μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν με την πολύτιμη συμβολή του Fresh Patisserie που πρόσφερε τη βασιλόπιτα και την εξαιρετική συσκευασία των κομματιών της και της Βoxify Logistics που έκανε τη διανομή.

Είκοσι ένα (21) φλουριά βρίσκονται κρυμμένα στα κομμάτια και ψάχνουν να βρουν τους τυχερούς του 2021!

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα Serkos, Patseas, Ilias Lalaounis, Kessaris, Vourakis, Katramopoulos, Venetia Vildiridis, Ileana Makri, και Aesthet για τη διάθεση των καταπληκτικών γουριών.

Μπορείτε και εσείς να γίνετε #FILOS2021 της HOPEgenesis και να υποστηρίξετε τις προσπάθειες της οργάνωσης για την ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.hopegenesis.org/el/filos/


Συντάκτης: ianastasis_Team