Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ ψάχνουν για νέο σπίτι

Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ ψάχνουν για νέο σπίτι

Μια ματιά στα πολυτελή ακίνητα της Φλόριντα φαίνεται πως έριξαν ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με μια πηγή, όπως έκαναν και άλλα μέλη της οικογένειάς τους, παρόλο που πιθανότατα θα ζήσουν στο θέρετρό τους στο Mar-a-Lago, μετά την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο.

Όπως δήλωσε μια πηγή στην New York Post: «Η Μελάνια και ο Ντόναλντ μιλούν με μεσίτες για την αγορά ενός σπιτιού στο Palm Beach ή κάπου εκεί κοντά, καθώς οι χώροι διαμονής στο Mar-a-Lago δεν είναι και τόσο μεγάλοι και μπορεί να υπάρξουν πιθανές συγκρούσεις».

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του βρίσκονται επί του παρόντος στο Mar-a-Lago για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και μια πηγή δήλωσε στο Page Six: «Η Μελάνια ανακαινίζει το διαμέρισμά τους… όπου έχουν ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, σαλόνια και γραφεία». Καλύπτοντας μια έκταση μόλις 185 τετραγωνικών μέτρων, μπορεί να κατανοήσει κανείς γιατί δεν τους αρκεί. Μάλιστα, το περιοδικό People ανέφερε πως ο χώρος ανακαινίζεται, επεκτείνεται και εκσυγχρονίζεται.

Υπήρξαν επίσης δημοσιεύματα πως το Mar-a-Lago δεν μπορεί να γίνει η μόνιμη κατοικία τους, λόγω μιας συμφωνίας που έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ πριν από χρόνια για την μετατροπή του σε ιδιωτικό κλαμπ. Κάποιοι ντόπιοι είναι ήδη θυμωμένοι με την πιθανότητα να ζήσει εκεί ο Τραμπ με την οικογένειά του, αλλά ο διαχειριστής της πόλης του Palm Beach δήλωσε στην Miami Herald: «Η πόλη δεν γνωρίζει τις προθέσεις του προέδρου ως προς αυτό το θέμα και δεν διαθέτει στοιχεία που να υποστηρίζουν τον εν λόγω ισχυρισμό».




Συντάκτης: ianastasis_Team