Η Celia Kritharioti cover story στο νέο τεύχος του HELLO! Beauty

H Ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Κritharioti φωτογραφίζεται από τον Κώστα Αυγουλή για το εξώφυλλο του special edition Beauty τεύχους του HELLO!

Στη συνέντευξή της, μιλάει για την πορεία της στην παγκόσμια fashion σκηνή, τις διεθνείς συνεργασίες με σταρς της μουσικής βιομηχανίας και του modeling όπως η Jennifer Lopez και η Ναταλία Βοντιάνοβα, καθώς και για το πόσο έχει επηρεαστεί η βιομηχανία της μόδας από την πανδημία, ‘’Η πανδημία έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της ζωής μας όχι μόνο τη μόδα. Η μόδα φαίνεται ότι αλλάζει. Πάντα σε μεγάλες κρίσεις, σε πολέμους ή πανδημίες η επιθυμία της γυναίκας να αισθάνεται όμορφη και θελκτική παραμένει ισχυρή και σταθερή’’.

Επίσης η Σίλια Κριθαριώτη αναφέρθηκε και στην παρθενική της συμμετοχή στην εβδομάδα μόδας AXDW με την κόκκινη συλλογή της “Red for Hope Xmas 2020 Couture Collection”, με την οποία θέλησε να στηρίξει έμπρακτα την ελληνική μόδα, κατά τη δύσκολη χρονιά που διανύουμε. “Η έμπνευση για την δημιουργία μιας συλλογής θα φέρει χαρά και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους που αισθάνονται αβεβαιότητα και αγωνίζονται σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία, αλλά και θα ενισχύσει την ελληνική μόδα, έναν επιχειρηματικό τομέα που τώρα χρειάζεται υποστήριξη περισσότερο από ποτέ.”


Συντάκτης: ianastasis_Team