Η Μυκονιάτισσα Κατερίνα Μονογιού ξεχωρίζει όπου πάει – Από το Grand Prix της F1 μέχρι τη Βουλή

Kαθώς στο Istanbul Park αυτό το ΣΚ βρίσκεται σε εξέλιξη το Grand Prix της F1 την οποία το ανεπρόκοπο κράτος μας δεν κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να παρακολουθούμε από απόσταση ακόμη και τα επιτεύγματα της Τουρκίας, μπορούμε να θυμηθούμε ένα γεγονός που αποκαλύπτει το πραγματικό ταλέντο του επιχειρηματία Κώστα Μαστοράκη στην επικοινωνία και στις χωρίς σύνορα δημόσιες σχέσεις.

Με πληροφορίες του Ian Ford. Αρχική δημοσίευση στο themykonostimes.com.

Μιλάμε για ένα πρόσωπο του οποίου οι γνωριμίες στη κυριολεξία δεν έχουν σύνορα. Η σημερινή βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού δεν θα ξεχάσει ποτέ πως από τη μία μέρα στην άλλη βρέθηκε στο πλευρό του Πρίγκιπος Αλβέρτου και μάλιστα με το αγαλματίδιο της γονιμότητος στο χέρι.

Reception for the 45nd anniversary of the restoration of Democracy in the garden of the Presidential Palace, in Athens, on July 24, 2019. / Δεξίωση για για την 45η επέτειο από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, στην Αθήνα, στις 24 Ιουλίου, 2019.

Η συνάντηση της Κατερίνας και του Πρίγκιπος συνέβη στις 23 Μαίου 2017 στο Μόντε Κάρλο με σκηνοθέτη τον Κώστα Μαστοράκη, ο οποίος είναι χρόνια τώρα καλός φίλος του Πρίγκιπος. Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της και κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ των πιλότων της F1 (www.nazionalepiloti.et) και του All Star For The Children Μονακό, όπου η Κατερίνα Μονογιού συνόδευε τον Κώστα Μαστοράκη εκπροσωπώντας τη Μύκονο. Εκεί ήρθε κοντά με τον Πρίγκιπα και ακόμη πιο κοντά στην είσοδό της στη Βουλή!

Voting for the election of Katerina Sakellaropoulou as President of the Hellenic Republic, Parliament, in Athens, Greece on January 22, 2020. / Ψηφοφορία για την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στη θέση Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Βουλή, Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Κώστας Μαστοράκης της nazionalepiloti έδωσε στον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό συλλεκτική πλακέτα από το Grand prix του 1970 με τον πρίγκιπα να μένει κατανθουσιασμένος με την σπανιότητα του δώρου. O Κώστας Μαστοράκης είναι ο Έλληνας που ο Πρίγκιπας Αλβέρτος τον αποκαλεί με το μικρό του όνομα.

Μάλιστα ο Πρίγκιψ  αποδέχτηκε με ευχαρίστηση την πρόσκληση να επισκεφθεί τη Μύκονο, τη Δήλο και τα Ρήνεια.

Η Κατερίνα έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις εντυπωσιάζοντας με το στυλ της, στο πλευρό του Κώστα Μαστοράκη.


Συντάκτης: ianastasis_Team