Andrea Giuriani: Ο Ιταλός που αιχμαλωτίζει τη Μύκονο στον φωτογραφικό του φακό

Andrea Giuriani: Ο Ιταλός που αιχμαλωτίζει τη Μύκονο στον φωτογραφικό του φακό

Η τελευταία του δουλειά ήταν η φωτογράφιση της Miss Brazil Tourism Planet Karina Bottene με τα κοσμήματα του Oίκου Aristocrazy

Ο Andrea Giuriani είναι ένας ταλαντούχος φωτογράφος, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει πίσω του μία διεθνή καριέρα ως στέλεχος επιχειρήσεων και να αφοσιωθεί στο πάθος του που ήταν η φωτογραφία, αλλά και τη Μύκονο, η οποία τα τελευταία δέκα χρόνια αποτελεί το «δεύτερο σπίτι» του!

Το καλλιτεχνικό πνεύμα πρέπει να ήταν στα γονίδια του, καθώς ο πατέρας του ήταν γιατρός και φωτογράφος, ενώ η μητέρα του ήταν ζωγράφος.

«Χάρη σε αυτούς απορρόφησα τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους…» έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερες δηλώσεις του.

Ο Αndrea εγκατέλειψε την Ιταλία για τη Μύκονο το 2010. Εδώ ξεκίνησε στο Kite Mykonos σαν φωτογράφος. Γνωρίζοντας τη σημασία του επαγγελματικού εξοπλισμού στη δουλειά του φροντίζει να διαθέτει στο οπλοστάσιο του ότι πιο προηγμένο τεχνολογικά εργαλείο μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες της επαγγελματικής φωτογράφισης. Σήμερα έχει προσθέσει ένα drone στον εξοπλισμό του.

Θα τον βρείτε στην πόλη της Μυκόνου (Tel: +306942229119 – andreagiuriani.com)

Η «μούσα» Karina Bottene

H τελευταία μεγάλη φωτογράφιση του Andrea Giuriani ήταν ένα νέο αστέρι από τη Βραζιλία.

Η Miss Brazil Tourism Planet Karina Bottene. H Karina είναι πράγματι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια κοσμοπολίτισσα μια και έχει ταξιδέψει σε πάνω από 40 χώρες. Από το Los Angeles στη Ρωσία ενώ έχει διδάξει Αγγλικά ακόμη και στη Σιβερία. Από τον Απρίλιο του 2019 σπουδάζει Digital Business στη Βαρκελώνη και συγκεκριμένα στο GBSB Global Business School.

Ο Andrea Giuriani φωτογράφισε τη Karina Bottene με τα υπέροχα και μοναδικά κοσμήματα Αristocrazy


Συντάκτης: ianastasis_Team