Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο MEGA CINEMA

14:00 Η ΝΥΦΗ ΤΟ ΣΚΑΣΕ

Ο Πίπης Καθιστός, ένας φουκαράς ψευτοζωγράφος, με το κέφι του, τις τράκες του και το χιούμορ του, μετακομίζει αναγκαστικά από το δωμάτιο που μένει μέσα σε μια μεγάλη αυλή, σ’ ένα άλλο πιο μικρό. Ο λόγος; Δεν έχει να πληρώσει το νοίκι του. Όλοι τον βοηθούν, επειδή είναι άνθρωπος που, με τα χωρατά και το κέφι του, δίνει ζωή στην αυλή. Μια μέρα φθάνει στην αυλή και νοικιάζει το παλιό διαμέρισμα του Πίπη, ο Νίκος. Τον έχει οδηγήσει εκεί η γοητεία της Μελίνας. Ο ερχομός του Νίκου ταράζει τα ήσυχα νερά. Η Αννούλα, η όμορφη κόρη του Νώντα του οργανοπαίκτη, ερωτεύεται τον Νίκο. Αυτός όμως δεν ανταποκρίνεται στον έρωτά της. Στο μεταξύ, η Νίτσα, μια φιλόδοξη χορεύτρια, καταφέρνει να πείσει τον Πίπη να την βοηθήσει στις χορευτικές εμφανίσεις της σ’ ένα νάιτ κλαμπ. Ο Τάσος, που είναι ερωτευμένος με την Αννούλα, μετά από μια σειρά κωμικών επεισοδίων βρίσκεται στην αγκαλιά της Νίτσας, την οποία τελικά και παντρεύεται, ενώ ο Νίκος ξεχνά την Μελίνα στην αγκαλιά της Αννούλας. Με δυο λόγια: Οι τρυφερές ιστορίες των κυρίων, κυριών και δεσποινίδων που ζουν γύρω από μια αυλή, ερωτεύονται, γελάνε, κλαίνε, τσακώνονται, μα πάνω από όλα αγαπιούνται.

Κωμωδία. Παραγωγή της Finos Film και Tζένη Φιλμ, σε σκηνοθεσία: Αλέκου Σακελλάριου. Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Θανάσης Βέγγος, Νίκος Ρίζος, Κούλης Στολίγκας, Γιάννης Γκιωνάκης, Πάρις Αλεξάντερ, Πέτρος Κυριάκος, Γιάννης Μαλούχος, Αλέκος Τζανετάκος, Χριστόφορος Χειμάρας

23:20 GOTHICA

Η ψυχίατρος Μιράντα Γκρέι, ειδικευμένη στην παθολογία των εγκληματιών, ξυπνάει μέσα σ’ έναν αληθινό εφιάλτη: βρίσκεται έγκλειστη στο ίδρυμα όπου εργάζεται και κατηγορείται για τον φόνο του άντρα της, ενώ δεν θυμάται τίποτα. Προσπαθώντας να ξαναβρεί την μνήμη της και να αποδείξει την αθωότητά της, θα γίνει υποχείριο ενός εκδικητικού πνεύματος και θα αγγίξει την παράνοια. Ένας συνάδελφος γιατρός και μία εύθραυστη τρόφιμος πλαισιώνουν τη δραματική δοκιμασία της. Ο Γάλλος ηθοποιός και σκηνοθέτης Ματιέ Κασοβίτς κάνει το ντεμπούτο του στο Χόλιγουντ και η Χάλι Μπέρι παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως «screen queen», με μια ατμοσφαιρική ιστορία τρόμου που αμφισβητεί την κυριαρχία της λογικής και μας καλεί να επιχειρήσουμε ένα πέρασμα στην «άλλη όχθη».

Τρόμου. Αμερικανική παραγωγή του 2004 σε σκηνοθεσία: Ματιέ Κασοβίτς. Παίζουν: Χάλι Μπέρι, Πενέλοπε Κρουζ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Κατάλληλο για άνω των 16 ετών.


Συντάκτης: ianastasis_Team