Μοναδική γευστική εμπειρία Portioli για το γραφείο και το σπίτι

Μοναδική γευστική εμπειρία Portioli για το γραφείο και το σπίτι

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της μηχανής Massimo, η εταιρεία Espresse A.E., αποκλειστικός διανομέας του καφέ Portioli Espresso στην Ελλάδα, προχωρά στην άμεση διάθεση των προϊόντων της απευθείας στο γραφείο ή το σπίτι με ένα απλό τηλεφώνημα.

Η αποστολή των μηχανών Massimo καθώς και των exclusive ποικιλιών καφέ Portioli (κάψουλες) μπορούν να αποσταλούν σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα με αποστολή courier.

Μοναδική γευστική εμπειρία Portioli για το γραφείο και το σπίτι με τη νέα μηχανή Massimo

Με την εμπειρία και την παράδοση των καλύτερων κατασκευαστών μηχανών καφέ, η νέα Massimo απόλυτα ικανοποιητική και για επαγγελματική χρήση γραφείου, εξοπλίστηκε με αισθητήρες ηχητικής ένδειξης, touch screen οθόνη τριών επιλογών καφέ, λειτουργία stand by για οικονομία ενέργειας αλλά και alarm ειδοποίησης δοχείου νερού.

Η Espresse A.E. ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο τον καφέ espresso και πιο ειδικά τα προϊόντα του Ιταλικού οίκου Portioli. Η εταιρεία έχει από την αρχή εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, δίνοντας έμφαση στην τήρηση όλων των ευρωπαϊκών προδιαγραφών ασφάλειας και ποιότητας.

Μοναδική γευστική εμπειρία Portioli για το γραφείο και το σπίτι με τη νέα μηχανή Massimo

Η νέα μηχανή Massimo αποτελεί μία προσιτή επιλογή για το σπίτι και το γραφείο, ενώ η εταιρεία έχει ενσωματώσει σε αυτήν χαρακτηριστικά high end μηχανών όπως φωτιζόμενο σημείο εκχύλισης του καφέ και αθόρυβη λειτουργία

Ενημερωθείτε αναλυτικά από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας, για τις δυνατότητες της νέας μηχανής Massimo και τις επιλογές αυθεντικού Ιταλικού καφέ που σας δίνουν οι κάψουλες Portioli από την Essetop A.E. στο τηλέφωνο 210 6777262 ή ηλεκτρονικά στο info@essetop.gr / www.essetop.gr.


Συντάκτης: ianastasis_Team