Χτες βράδυ, αποχαιρετήσαμε μία ακόμα σεζόν Μουσικής Τεχνόπολης

Χτες βράδυ, αποχαιρετήσαμε μία ακόμα σεζόν Μουσικής Τεχνόπολης

Οι φετινές μουσικές βραδιές στην Τεχνόπολη, φέτος, δεν ήταν όπως τις έχουμε συνηθίσει, ήταν όμως το αντίδοτο μας στην κατάθλιψη της πανδημίας που μας έχει «κλείσει μέσα»!

Το βράδυ της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου η καλοκαιρινή σεζόν της Μουσικής Τεχνόπολης ολοκληρώθηκε και ο απολογισμός που κάνει η Τεχνόπολη Αθηνών μας συγκινεί.

«Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, από τις 15 Ιουλίου μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν 38 συναυλίες, τις οποίες απόλαυσαν περισσότεροι από 26.000 θεατές, εμφανίστηκαν περισσότεροι από 280 καλλιτέχνες και μουσικοί, ενώ απασχολήθηκαν πάνω από 250 εργαζόμενοι στον πολιτισμό όλων των ειδικοτήτων. Κι όλα έγιναν με απόλυτη ασφάλεια και πάντοτε σύμφωνα με όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας: με πληρότητα 44%, με μόνο καθήμενους σε αριθμημένες θέσεις και ταξιθεσία, με σαφείς οδηγίες προσέλευσης, με προαγορά εισιτηρίων, με υποχρεωτική χρήση μάσκας, με διαρκείς απολυμάνσεις, τηρώντας όλες τις ενδεδειγμένες αποστάσεις. Τις 38 αυτές συναυλίες, παρακολούθησαν από μακριά, από την Αθήνα, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω live streaming, τη νέα υπηρεσία που εγκαινιάσαμε φέτος, περισσότεροι από 8.000 ψηφιακοί θεατές. Και φυσικά, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος διέθεσε την Τεχνόπολη –ανάμεσα σε άλλους εμβληματικούς χώρους του- και πόρους για την ενίσχυση του πολιτισμού, των καλλιτεχνών και των εργαζομένων σ’ αυτόν.

«Ευχαριστούμε όλες και όλους αυτούς, χωρίς τους οποίους αυτή η πολύ ιδιαίτερη συναυλιακή σεζόν, αλλά και κάθε live ξεχωριστά, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί: τους καλλιτέχνες και τους μουσικούς που βρέθηκαν στη σκηνή, τους τεχνικούς, τους ηχολήπτες, τους φωτιστές, τον σκηνοθέτη, τους φωτογράφους, τους οπερατέρ, το προσωπικό backline, το προσωπικό ασφάλειας και τους ταξιθέτες, το προσωπικό ticketing, το προσωπικό εστίασης, το προσωπικό καθαριότητας, τους φροντιστές, τους γιατρούς και τους διασώστες, τους προγραμματιστές και το προσωπικό IT, τους διοργανωτές, την ομάδα παραγωγής, την ομάδα επικοινωνίας και τους γραφίστες. Ευχαριστούμε ακόμη όλους εσάς που ήσασταν κοντά μας και κοντά στους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, είτε φυσικά, είτε ψηφιακά μέσω live streaming! Χωρίς εσάς τίποτε δεν θα ήταν ίδιο…».


Συντάκτης: ianastasis_Team