Η Karina Bottene στο Miss Tourism Planet 2020 έχει κλέψει τις καρδιές μας

Η πανδημία του κορονοϊού έφερε πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις στη διεθνή διοργάνωση του Miss Tourism Planet 2020, ο τελικός της οποίας φέτος πραγματοποιείται στην Αθήνα, με ορισμένες από τις διαγωνιζόμενες να μην μπορούν καν να ταξιδέψουν στη χώρα μας για να συμμετάσχουν.

Υπό την καθοδήγηση του διοργανωτή Γιώργου Κουτούλια, ο οποίος βρίσκεται στο «τιμόνι» του διαγωνισμού για περισσότερα από 24 χρόνια, βρέθηκε λύση, παρότι οι κανονισμοί ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυστηροί.

Μετά από μια εντυπωσιακή έναρξη στη Μύκονο το καλοκαίρι και ένα «πέρασμα» από διάφορα μαγικά σημεία της χώρας, όπως το βουνό του Ολύμπου, σήμερα το βράδυ, στις 20:30, ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ζάππειο, ένα σημείο αντάξιο της ομορφιάς των μοντέλων του διαγωνισμού.

Ανάμεσα στις υποψήφιες και η Karina Bottene, ένα πανέμορφο μοντέλο με ρίζες από τη Βραζιλία και την Ιταλία, εκπροσωπεί την Βραζιλία και ελπίζει να φορέσει την κορδέλα της Miss Tourism Planet 2020.

Η «οδύσσεια» του διαγωνισμού ολοκληρώνεται σήμερα και η Karina δηλώνει ευτυχής για τη συμμετοχή της.

«Η υποστήριξη τόσο από την βραζιλιάνικη κοινότητα, όσο και από την ελληνική, ήταν απαραίτητη για τη συμμετοχή μου. Στην πορεία απέκτησα νέους φίλους και οι στιγμές που ζήσαμε θα μου μείνουν αξέχαστες καθώς όλο αυτό το διάστημα μοιραστήκαμε πολλά γέλια αλλά και κάποια δάκρυα. Ελπίζω ότι οι παρουσία μου θα τιμήσει τη Βραζιλία και πως θα καταφέρω να την εκπροσωπήσω επάξια», δήλωσε χαρακτηριστικά η όμορφη Καρίνα, μόλις λίγες ώρες πριν από το μεγάλο τελικό.

Το βράδυ της Τετάρτης 9/9, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Ζάππειο!


Συντάκτης: ianastasis_Team