Bikini body στο παρά 5′

Το ωραιότερο bikini body είναι αυτό που έχετε. Με στόχο να νιώσετε και την αυτοπεποίθηση ώστε να το αναδείξετε, στην Tzouma Clinic προσφέρουμε θεραπείες τελειοποίησης του περιγράμματος με δράση εξπρές.

Η γερμανική κρυολιπόλυση Kryokontur με διπλάσια σε μέγεθος κεφαλή και τριπλάσιο χρόνο δράσης πετυχαίνει απώλεια λίπους έως και 50% σε μία συγκεκριμένη περιοχή. Μετά από ένα μήνα η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί δωρεάν για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων. Το δύσκολο στοίχημα της σύσφιξης αναλαμβάνει το Venus Legacy με πολυπολικές ραδιοσυχνότητες ενώ τα αποτελέσματα ενισχύονται με μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης.

Επειδή κάθε σώμα είναι μοναδικό, στην Tzouma Clinic σχεδιάζουμε δωρεάν το δικό σας αποκλειστικό πρωτόκολλο αδυνατίσματος.

Η δερματολόγος Αναστασία Τζούμα είναι η δημιουργός της Tzouma Clinic, της κλινικής που προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Οι πανεπιστημιακές της σπουδές περιλαμβάνουν γενική ιατρική με ειδικότητα στη δερματολογία-αφροδισιολογία ενώ στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην αισθητική ιατρική στο Esthetic Skin Institute της Νέας Υόρκης, στην Galderma Aesthetic Academy της Ζυρίχης και στο Solta Medical San Francisco της Καλιφόρνια. Με βάση τις σπουδές, την πολύχρονη εμπειρία και την συνεχιζόμενη εκπαίδευσή της καταρτίζει αποκλειστικά πρωτόκολλα ομορφιάς που ταξιδεύουν πλέον έξω από τα σύνορα της χώρας.


Συντάκτης: ianastasis_Team