H καλοκαιρινή περίοδος άρχισε με το opening του πιο όμορφου κήπου στο βόρειο κομμάτι της Αθήνας

H καλοκαιρινή περίοδος άρχισε με το opening του πιο όμορφου κήπου στο βόρειο κομμάτι της Αθήνας

O αγαπημένος κήπος του Κεφαλαρίου, στην οδό Δηληγιάννη 54, άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 29.05 για να υποδεχτεί τους πιστούς του επισκέπτες, με ανανεωμένο menu και διάθεση, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έτσι ώστε οι βραδιές Cash να παραμείνουν μοναδικές.

Το Cash Restaurant Bar, σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων ΝΩΣΙΣ, έχει ενεργοποιήσει τη διαδικασία παγκόσμιας πιστοποίησης «Covid-Shield», από την TÜV AUSTRIA Hellas, εξασφαλίζοντας ότι λαμβάνονται και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας προς αποφυγή της μετάδοσης του ιού.

Ο κήπος του Cash ζωντανεύει ξανά, χαρίζοντας μας μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης που συνοδεύεται από έντονες και εκλεπτυσμένες γεύσεις, fusion ασιατικής και μεσογειακής κουζίνας, με την υπογραφή του καταξιωμένου chef Βαγγέλη Λεούση. Επιλογές πιάτων sushi από το Raw Bar, αλλά και ζεστά πιάτα όπως ο μαύρος μπακαλιάρος, τα mini sliders με μοσχαρίσιο κιμά και η gyoza γαρίδας, έρχονται να ενθουσιάσουν τους λάτρεις του καλού φαγητού.

Οι επιχειρηματίες Γιάννης Μωράκης και Βάσιας Τσιμόγιαννης υπογράφουν για ακόμη μία χρονιά τη συνταγή της επιτυχίας Cash, που υπόσχεται να μας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ. 212100 4772

Facebook: CashRestaurantBar

Instagram: cash_athens


Συντάκτης: ianastasis_Team