Όλοι οι καλλιτέχνες της Cobalt Music στην κοπή βασιλόπιτας για το 2020

Όλοι οι καλλιτέχνες της Cobalt Music στην κοπή βασιλόπιτας για το 2020

Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Cobalt Music για το 2020.

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Foyer του θεάτρου «Παλλάς» στο Σύνταγμα, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Cobalt Music για το 2020.

Πολλοί ήταν καλλιτέχνες της δισκογραφικής οικογένειας της Cobalt Music που βρέθηκαν εκεί.

Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα μαζί με τους συναδέλφους τους και τους εργαζόμενους στην εταιρεία γιόρτασαν τις μεγάλες επιτυχίες που έφερε το 2019 και αντάλλαξαν από καρδιάς ευχές για το νέο έτος, που έχει ήδη ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές για την ιστορική δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music.

Τους υποδέχτηκε η ιδιοκτήτρια της Cobalt Music κα. Άννα-Μαρία Αντίππα.


Πάνος Κιάμος, Άννα-Μαρία Αντίππα

Στη σύντομη ομιλία της πριν την κοπή, τόνισε την οργανωμένη και μεγάλη επένδυση που κάνει η Cobalt Music για να παραμείνει πρωτοπόρος -και οι καλλιτέχνες της πρωταγωνιστές- στη νέα ψηφιακή εποχή που είναι το παρόν και το μέλλον της δισκογραφίας.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, οι:

Πάνος Κιάμος, Γιώργος Σαμπάνης, Νατάσσα Μποφίλιου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Έλλη Κοκκίνου, Πάνος Βλάχος, Μαλού, Μύρωνας Στρατής, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νίκος Βουρλιώτης, Ηλίας Μπόγδανος με το συγκρότημα INCO, Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς και οι N.O.E. και iLLEOo, οι μεγαλύτεροι σταρ του hip hop στην Ελλάδα, που ανήκουν στο δυναμικό του label Jungle Juice.

Tο χρυσό φλουρί κέρδισε μέσα σε χειροκροτήματα o Πάνος Κιάμος.