Το Netflix ακύρωσε το νέο κύκλο του Mindhunter

Το Netflix ακύρωσε το νέο κύκλο του Mindhunter

To Mindhunter αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και ποιοτικές σειρές του Netflix, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming να ανακοινώσει πως ακυρώνει επ’ αόριστον το show. Το ενδεχόμενο λοιπόν να μην κυκλοφορήσει ποτέ η τρίτη σεζόν είναι κάτι παραπάνω από ορατό, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

Στην πραγματικότητα, το Netflix δεν προώθησε ποτέ όσο θα έπρεπε μία από τις καλύτερες σειρές του. Στην πρόσφατη ανακοίνωσή του μάλιστα αναφέρει ότι το πρόβλημα προέρχεται από τον David Fincher, executive producer του Mindhunter. “Ο David είναι επικεντρωμένος στη σκηνοθεσία της πρώτης του ταινίας για το Netflix, Mank, καθώς και στην παραγωγή τη δεύτερης σεζόν του Love, Death and Robots. Ίσως ασχοληθεί και πάλι με το Mindhunter στο μέλλον” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη θέση της αμερικανικής εταιρείας. Επιπλέον, το Netflix έκανε λόγο και για τα συμβόλαια των ηθοποιών, τα οποία λύθηκαν και όλοι έμειναν ελεύθεροι: “Ο David ένιωσε ότι δεν θα ήταν δίκαιο για τους ηθοποιούς να παραμένουν δεσμευμένοι, την ώρα που αυτός ασχολείται με άλλα projects”.

Τι θα γίνει στη συνέχεια; Ίσως, κάποια στιγμή στο μέλλον, να υπάρξει τρίτος κύκλος για τη σειρά αλλά είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος πώς μπορεί να γίνει αυτό από τη στιγμή που δεν υπάρχει η παραμικρή δέσμευση με τους συντελεστές. Επομένως, τα πάντα θα πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν. Πολλοί πάντως φοβούνται πως έχει πέσει η οριστική αυλαία για το Mindhunter.


Συντάκτης: ianastasis_Team