Πώς θα προπονηθείς σαν να είσαι ο Conor McGregor

Πώς θα προπονηθείς σαν να είσαι ο Conor McGregor

Μια ρουτίνα ασκήσεων που θα κάνει το σώμα σου να αντέχει τα πάντα! Οι Μεικτές Πολεμικές Τέχνες (Mixed Martial Arts – MMΑ) είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες αθλημάτων σε όλο τον κόσμο. Με τη ματιά ενός αρχάριου, μοιάζει σαν δυο τύποι να πλακώνονται σα διαβολεμένοι μέχρι τελικής εξοντώσεως μέσα σε ένα σιδερόφραχτο κλουβί, ωστόσο το επίπεδο των δεξιοτήτων, η σκληρή εκπαίδευση και η αφοσίωση που απαιτούνται για να αντέξουν τον υψηλό ανταγωνισμό, καθιστά τους αθλητές και τις αθλήτριες ΜΜΑ ως τα πιο fit άτομα στον πλανήτη.

Όπως για παράδειγμα είναι ο Ιρλανδός «βασιλιάς» Conor McGregor. Προπονήθηκε σκληρά, έκανε τα επικοινωνιακά του κόλπα ανακάλεσε και τελικά αναμετρήθηκε με τον αντίπαλο που τον είχε κερδίσει κάτι μήνες πριν.

Η βασική προπόνηση
Αποτελεί προσομοίωση ενός κανονικού αγώνα Μεικτών Πολεμικών Τεχνών και περιλαμβάνει μια σειρά πέντε ασκήσεων. Εκτέλεσε κάθε μία για 60 δευτερόλεπτα και συνεχίζεις στην επόμενη χωρίς διακοπή. Ξεκουράζεσαι για ένα λεπτό και επαναλαμβάνεις 3-5 φορές

Γροθιά
Πιάσε ένα ελαφρύ αλτήρα (1-3 κιλά) σε κάθε χέρι και πάρε στάση πυγμάχου: πόδια ελαφρώς ανοιχτά, το ένα λίγο πιο μπροστά από το άλλο, κοιλιά σφιχτή, χέρια λυγισμένα εμπρός από το πρόσωπο. Ξεκίνα να ρίχνεις γροθιές στον αέρα με ευθείες κινήσεις των χεριών.


Συντάκτης: ianastasis_Team