Tips από την σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη

Με έμπνευση και υψηλή αισθητική, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη δίνει tips για τη σωστή επιλογή νυφικού.

Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να εμπιστευτείτε επαγγελματίες. Η επιλογή του νυφικού είναι, ίσως, η σημαντικότερη επιλογή που έχετε να κάνετε για την ημέρα του γάμου. Είναι πολύ σημαντικό το νυφικό που έχετε ονειρευτεί να εφαρμόζει τέλεια και να έχει τη σωστή γραμμή. Μην διστάσετε να περιγράψετε το τέλειο νυφικό για εσάς και η Όλγα Καραβερβέρη αναλαμβάνει να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα.

Στη δεύτερη φάση της επιλογής, ζητήστε να έρθουν μαζί σας οι κατάλληλοι άνθρωποι. Είναι σημαντική η κρίση των δικών σας ανθρώπων που με τη σειρά τους θα εμπιστευτούν τον επαγγελματία που σας έχει αναλάβει.

Τα θετικά vibes και τα χαμόγελα είναι το τρίτο και σημαντικότερο συστατικό για την κατάλληλη επιλογή. Από τη στιγμή που θα καταλήξετε στο νυφικό, το μόνο που θα χρειαστεί η Όλγα Καραβερβέρη από εσάς είναι το χαμόγελό για να ολοκληρώσει το τέλειο αποτέλεσμα!

Βρείτε τις νυφικές δημιουργίες και πληροφορίες για τις συλλογές της γνωστής σχεδιάστριας μόδας, Όλγας Καραβερβέρη, στο https://karaververis.com


Συντάκτης: ianastasis_Team