4 super tips για να χάσεις τα κιλά των Χριστουγέννων από τον Μάνο Βροντζάκη

Όλοι ανεξαιρέτως φάγαμε κάτι τις παραπάνω αυτές τις ημέρες και δικαιολογημένα , καθώς βρεθήκαμε με αγαπημένα πρόσωπα και γιορτάσαμε με φαγητό και ποτό, βγήκαμε έξω , και τα γλυκά ήταν τόσα που δε μπορούσε να αντισταθεί κανένας.

Με αφορμή αυτές τις παρασπονδίες, σας δίνω 4 πολύ αποτελεσματικά tips που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα extra κιλάκια που μπορεί να βάλατε αυτές τις γιορτινές ημέρες.

1) Ξεκινήστε ξανά την γυμναστική βγαίνοντας στη γειτονιά σας για jogging με παρέα ή και χωρίς ώστε να ιδρώσετε και να αρχίσετε να καίτε θερμίδες.15’ τις πρώτες δύο μέρες και από την τρίτη ημέρα αρχίστε να αυξάνετε κατά 2-3’ το τρέξιμο σας ακόμα και τον ρυθμό σας.

2) Αδειάστε το ψυγείο και τα ντουλάπια από τις τροφές που σας δίνουν λιπαρά, αλλιώς σας παχαίνουν, όπως τα γλυκά, τα τυριά, τα αναψυκτικά , τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, αλλά και τις τροφές που περιέχουν αλεύρι (πχ.ψωμί, κλπ)

3) Κάθε πρωί πριν το τρέξιμο αλλά και πριν το πρωινό σας καταναλώστε 1 γεμάτο ποτήρι χλιαρό νερό με μισό στημένο λεμόνι. Θα σας κάνει να χωνέψετε ότι έχετε φάει την προηγούμενη ημέρα αλλά είναι και ένα φυσικό λιποδιαλυτικό ρόφημα.

4) Αποφύγετε τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακα (πχ. Ζυμαρικά, ριζότο, πίτες, κέικ, πατάτες κλπ) και προτιμήστε να κάνετε πρωτεϊνούχα γεύματα όπως μια ομελέτα λαχανικών, ένα γιαούρτι με ξηρούς καρπούς, ακόμα και κάποιο smoothie φρούτων ή λαχανικών.

Δοκιμάστε αυτά τα 4 μυστικά μου για ένα 3 εβδομάδες και θα δείτε πως τα αποτελέσματα θα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

Τα social media του Μάνου:

Instagram

Youtube



Συντάκτης: ianastasis_Team