Πώς θα φορέσεις το ζιβάγκο φέτος τον χειμώνα

Πώς θα φορέσεις το ζιβάγκο φέτος τον χειμώνα

Αν και η πρώτη εμφάνιση του ζιβάγκο λέγεται ότι καταγράφηκε τον 15ο αιώνα, οι περισσότεροι συνηγορούν στο ότι έλκει την καταγωγή του από την ομάδα χόκεϊ της Νέας Σκωτίας του Καναδά γύρω στο 1880 και ότι υιοθετήθηκε από τους ναυτικούς της εποχής για πρακτικούς λόγους. Εν συνεχεία, πέρασε στη γκαρνταρόμπα αντρών του πνευματικού κόσμου, όπως για παράδειγμα σε εκείνη του Noël Coward, του Βρετανού συγγραφέα και ηθοποιού, που καθιέρωσε το εν λόγω κομμάτι ως σήμα κατατεθέν των μορφωμένων αστών της Ευρώπης, τη δεκαετία του 1920. O Steve McQueen εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη και στο Bullitt με μαύρο ζιβάγκο, έκανε το ιδιαίτερο αυτό χειμωνιάτικο πουλόβερ fashion trend στα απανταχού αρσενικά.

1.Αντί για πουκάμισο

Δηλαδή με κοστούμι. Την επόμενη που όλα τα πουκάμισα θα σου φαίνονται βαρετά ή ελαφριά, αναζήτησε την κομψή ζεστασιά σ’ ένα λεπτό ζιβάγκο

2. Μέσα από polo

Αυτό κι αν είναι αντισυμβατικός συνδυασμός. Το κάνεις τουλάχιστον πιο ασφαλή όταν το ζιβάγκο είναι σε ουδέτερο χρώμα.

3. Με φόρμα

Το να φοράς φόρμα με μάλλινο μέχρι πρότινος θεωρούνταν στιλιστικό ατόπημα- δέκα φορές καλύτερα να έβαζες 2 φούτερ μαζί, παρά ένα πλεκτό. Ωστόσο πάει, κι αυτό ανατρέπεται με τον καιρό, και μάλιστα πλέον καλός συνδυασμός θεωρείται το ζιβάγκο με αθλητικό παντελόνι.


Συντάκτης: ianastasis_Team