Nick Bateman: Όταν o ianastasis συνάντησε το μοντέλο στην Μύκονο!

Nick Bateman: Όταν o ianastasis συνάντησε το μοντέλο στην Μύκονο!

Ο Nίκολας Κέβιν Στάνλεϊ Γιουνγκ-Μπέιτμαν, όπως είναι όλο το όνομά του, γεννήθηκε στο Μπέρλινγκτον του Οντάριο στις 18 Νοεμβρίου 1986 και είναι γνωστός ηθοποιός και μοντέλο από τον Καναδά.

Έπαιξε τον πρώτο μεγάλο ρόλο του στην ταινία «Hobo With A Shotgun». Άρχισε να ασχολείται με το καράτε σε ηλικία 4 ετών. Το 1998 έγινε πρωταθλητής του καράτε και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός και συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Capilano στο Βανκούβερ σε ηλικία 20 ετών και έπειτα άνοιξε τη δική του σχολή καράτε. Λίγο αργότερα άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και κατά καιρούς έζησε στο Μιλάνο, στη Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι.

Ο ianastasis συνάντησε τον Νικ Μπέιτμαν στον «Πάνορμο». Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τα επαγγελματικά του, τις γυναίκες, τους φαν αλλά και τη Μύκονο.

Σας αρέσει η Μύκονος;

Είναι ένα από τα πιο ωραία νησιά που έχω δει. Γενικά ο ήλιος, η θάλασσα, οι άνθρωποι που συνάντησα με έκαναν να περάσω ευχάριστα αυτές τις μέρες.

Μετά το «νησί των ανέμων», πού θα πάτε;

Θα είμαι για λίγες ημέρες στην Αθήνα για δουλειά, αλλά και για διακοπές, και μετά στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα πάω για την καμπάνια μου.

Πώς ήταν η «εμπειρία» σας με τις γυναίκες θαυμάστριες στην Ελλάδα;

Γενικά, είμαι ανοιχτός στον θαυμασμό του κόσμου. Ειδικά, είμαι δεσμευμένος (γέλια)!

Δεν ήταν μόνος του στη Μύκονο, αλλά… με παρέα

Δύο από τα διασημότερα μοντέλα διαφημίζουν τη Μύκονο με τον καλύτερο τρόπο, οι Νικ Μπέιτμαν και Μαριάνο ντι Βάιο.

O 28χρονος Μαριάνο ντι Βάιο και ο 30χρονος Νικ Μπέιτμαν είναι ίσως τα πιο διάσημα μοντέλα άντρες παγκοσμίως στα κοινωνικά δίκτυα. Στο Instagram έχουν εκατομμύρια ακολούθους, κυρίως γυναίκες, που σε κάθε ανάρτησή τους τους αποθεώνουν στην κυριολεξία για την ομορφιά τους. Οι δύο άντρες ταξιδεύουν συχνά και φωτογραφίζονται για να διαφημίσουν την εταιρεία no how, που αντιπροσωπεύουν. Αυτές τις μέρες επέλεξαν και οι δύο να κάνουν διακοπές στη Μύκονο. Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα προφίλ τους στο Instagram λαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες «καρδιές» και ταυτόχρονα διαφημίζουν ακόμη περισσότερο το «νησί των ανέμων» σε κάθε άκρη της Γης.


Συντάκτης: ianastasis_Team