Royal Mansour Μαρακές: Βρεθήκαμε στο καλύτερο riad του κόσμου

Royal Mansour Μαρακές: Βρεθήκαμε στο καλύτερο riad του κόσμου

Το Royal Mansour Marrakech είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται το Μαρακές, προσφέροντας ένα οικογενειακό περιβάλλον καθώς και πολλές χρήσιμες παροχές που θα σας διευκολύνουν κατά τη διαμονή σας.

Το The Royal Mansour συνδυάζει την εμπειρία ενός riad (συγκρότημα κτιρίων με εσωτερικό κήπο) με τη «βασιλική» διαμονή. Το συγκρότημα ανεγέρθηκε με εντολή του βασιλιά Mohammed VI του Μαρόκου, για να φιλοξενεί υψηλούς καλεσμένους, αλλά και για να προωθήσει την πόλη του Μαρακές ως πολυτελή ταξιδιωτικό προορισμό. Λέγεται ότι η οικογένεια Beckham το λατρεύει, αν και τα συμβόλαια εχεμύθειας που υπογράφονται δεν επιβεβαιώνουν τις φήμες.

Το concept ήταν να δημιουργηθεί μια μεντίνα (παλιά πόλη) μέσα στη μεντίνα του Μαρακές. Κάτι που επιτεύχθηκε με την κατασκευή 53 διαφορετικών riad. Κορυφαίο όλων το Grand Riad, με τέσσερα υπνοδωμάτια, χαμάμ, πισίνες, γυμναστήριο, home cinema, υπηρεσίες μπάτλερ, κ.ά. Καταλαμβάνει 1.800 τ.μ. και έχει θέα στην οροσειρά του Άτλαντα. Η διακόσμηση συνδυάζει ξύλινες επενδύσεις με μοντέρνα έργα τέχνης και άλλα πολυτελή υλικά. Κόστος: 33.600 ευρώ η βραδιά.

royalmansour.com


Συντάκτης: ianastasis_Team