Αλεξάνδρα Καρτά: Το 2020 θα χαρίσει τύχη σε όλα τα ζώδια

Αλεξάνδρα Καρτά: Το 2020 θα χαρίσει τύχη σε όλα τα ζώδια

Η νέα Χρονιά θα φέρει καλούς οιωνούς… βάζοντας φτερά στα όνειρά σας και ανοίγοντας νέους και πολλά υποσχόμενους δρόμους την ζωή σας.

ΚΡΙΟΣ

Η καριέρα σας πέρασε από πολλές αναταράξεις, αλλά το 2020 θα σας δώσει ευκαιρίες να ανανεώσετε τα επαγγελματικά σας και να αναρριχηθείτε κοινωνικά. Ο Μάρτιος θα αποδειχθεί ένας πολύ δυνατός μήνας για κάθε σας απόφαση, ενώ παράλληλα ο Δίας στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 18/12/2020, θα φροντίσει για να αναρριχηθείτε και να αναπτυχθείτε, στους πιο δύσκολους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ξεχνάτε ότι εσείς του πρώτου δεκαημέρου, έχετε τον πλανήτη Ουρανό πάνω στον Ήλιο σας, οπότε και η επαναστατικότητα θα είναι το γνώρισμα αυτής της περιόδου. Το 2020 θα σας χαρίσει την δυνατότητα της εκπαίδευσης με επιτυχία, των ταξιδίων, γνωρίζοντας νέους προορισμούς και τις απαλλαγής σας από νομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2020, θα είναι η περίοδος που θα αναβαθμίσετε τα οικονομικά σας και να κλείσετε παλιά χρέη. Δεν θα είστε από τους πιο τυχερούς του ζωδιακού, αλλά θα μπορέσετε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και θα σας δοθούν ευκαιρίες να βγείτε κερδισμένοι από μία συνεργασία, ή σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2020, ξεκινά να αναπτύσσει σταδιακά την προσωπική σας ζωή. Θα κάνετε προσέγγιση στα πιο τολμηρά σας σχέδια, βάζοντας στα πλάνα σας, την συμβίωση, τον γάμο και την δημιουργία οικογένειας. Αν μέχρι τώρα η συναισθηματική σας ζωή είχε αρκετά κενά, είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος, όπου η μοναξιά δεν θα σας ταιριάζει καθόλου.

ΛΕΩΝ

Η εργασία σας και η καθημερινότητα, θα αποκτήσουν άλλη αξία και θα υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην υγεία σας. Μην ξοδέψετε την ενέργεια σας σε ταξίδια και γνώσεις που μπορεί να μην είναι οι πιο κατάλληλες για σας. Ένας σημαντικός σύντροφος θα έρθει στο τέλος αυτής της χρονιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2020, είναι η χρονιά σταθμός για σας εφόσον ο Δίας θα σας δώσει τύχη και συναισθηματική ισορροπία. Μπορεί να γίνεται γονείς, ή να πάρετε χαρά από ένα σας παιδί. Δεν θα λείψουν επίσης οι αυξημένες ευθύνες, όπου θα είναι δύσκολο να χαλαρώσετε από τον Ιούλιο ως το τέλος της χρονιάς.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια και το σπίτι θα γίνουν ο πόλος εξέλιξης σας αυτή την χρονιά. Από αυτό τον τομέα θα πάρετε χαρά και γενικότερα θα αναπτηχθείτε μέσα από γονική παροχή. Από τον Απρίλιο, η προσωπική σας ζωή θα έχει βελτίωση, αλλά σταδιακά θα προετοιμαστείτε για μία σημαντική περίοδο μετασχηματισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία θα είναι το μεγάλο σας ατού αυτή την χρονιά. Ο Δίας θα αναπτύξει με την νέα του θέση στον Αιγόκερω, κάθε πνευματική σας ανάπτυξη και ίσως ταξιδέψετε περισσότερο από ότι είχατε συνηθίσει. Το κοντινό σας περιβάλλον, οι σχέσεις με τα συγγενικά πρόσωπα, αλλά και τα αδέλφια σας, βελτιώνονται μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2020, θα σας φέρει πιο κοντά στην ύλη, όπου και θα ψάξετε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Οι ανάγκες σας θα είναι περισσότερες και μέσα στα υλικά αγαθά θα αναζητήσετε και την σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή. Είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξουν πολύ βατές καταστάσεις, όμως θα πρέπει να πολεμήσετε για την συναισθηματική σας ηρεμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωή σας έχει υποστεί ριζικές αλλαγές και σίγουρα θα υπάρξει μία βοήθεια από το σύμπαν, στο να καταλάβετε τους λόγους αυτών των αλλαγών. Εξ άλλου είναι σημαντικό να κάνετε νέα ξεκινήματα, για να αρχίσετε να κατανοείτε τα σημαντικά, από τα περιττά, όπου και πρέπει να απαλλαγείτε σταδιακά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η χρονιά της ανακάλυψης, της πνευματικής αφύπνισης και της σωματικής και ψυχικής ίασης. Το 2020, θα έχετε την ευκαιρία να προβληματιστείτε και να κάνετε μία εκτίμηση για ότι υπάρχει τώρα στην ζωή σας. Ίσως ένας πνευματικός οδηγός, παρουσιαστεί αυτή την χρονιά και σας κατευθύνει προς την προσωπική σας ανάπτυξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Το 2020, θα ανοίξετε τα φτερά σας αναζητώντας νέους φίλους και η επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων θα σφραγίσουν με αισιοδοξία το μέλλον σας. Νέοι στόχοι θα σας χαρακτηρίζουν και ίσως εμπλακείτε σε ομάδες ή συλλόγους.

Αλεξάνδρα Καρτά

Συντάκτης: ianastasis_Team