Η Μελάνια Τραμπ στόλισε τον Λευκό Οίκο με το… ”Πνεύμα της Αμερικής”

Η Μελάνια Τραμπ στόλισε τον Λευκό Οίκο με το… ”Πνεύμα της Αμερικής”

H πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, σηματοδότησε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με τη διακόσμηση του Λευκού Οίκου, το φετινό θέμα της οποίας είναι «Το Πνεύμα της Αμερικής».

Αυτό είναι πολύ σαφές παντού, όπου και να κοιτάξει κανείς από τις αίθουσες μέχρι τα παράθυρα.

«Το ”Πνεύμα της Αμερικής” λάμπει στον Λευκό Οίκο. Χαίρομαι που μοιράζομαι αυτή την όμορφη έκθεση του πατριωτισμού για να την δουν όλοι και είμαι ενθουσιασμένη για όλους, που θα βιώσουν την ομορφιά της Χριστουγεννιάτικης εποχής!» έγραψε η ίδια στο Twitter, ανεβάζοντας ένα σύντομο βίντεο που την δείχνει να εποπτεύει τον στολισμό. Οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου επέλεξαν φέτος ένα πανύψηλο έλατο 5,5 μέτρων, που φυτεύτηκε και αναπτύχθηκε σε μια φάρμα στην Πενσυλβάνια. Οι ετοιμασίες για τη διακόσμηση του Λευκού Οίκου για τα Χριστούγεννα είχε ξεκινήσει εδώ και μήνες. Η Μελάνια Τραμπ άρχισε να την προγραμματίζει από τον Ιούλιο.

Θεωρείται ζήτημα χρόνου μέχρι να πλημμυρίσει το διαδίκτυο από κάθε είδους σχόλια – κυρίως δηκτικά ή πικρόχολα – για τον φετινό στολισμό.

Αυτό συνέβη πέρυσι σε μεγάλο βαθμό, όταν η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ γέμισε τον Λευκό Οίκο με κατακόκκινα δέντρα, μιας και το θέμα των στολισμών ήταν οι «Αμερικανικοί Θησαυροί».
Συντάκτης: ianastasis_Team