Το “black” μπορεί να απογειώσει το στιλ σου

Το “black” μπορεί να απογειώσει το στιλ σου

Καμιά φορά οι stars τα βάφουν μαύρα και αυτό τους βγαίνει σε καλό.

Aς το παραδεχτούμε. Ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι πάντα μια υπόθεση δυσκολότερη από αυτό που φανταζόμαστε. Οκ, είναι εύκολο να ξέρεις πώς να τα συνδυάσεις, ώστε να αποφύγεις να μοιάζεις με τέντα στην Καλλιθέα των ’90s αλλά το δύσκολο είναι να κάνεις το ένα βήμα παραπάνω. Κι όμως υπάρχει ένας λίγο πιο εύκολος τρόπος. Λέγεται μαύρο.

Προσωπικά, τουλάχιστον ως προς τους άντρες, δυσκολεύομαι πάρα πολύ να σκεφτώ ένα άλλο χρώμα που να μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις κάθε (πραγματικά κάθε) άγχος για το πώς θα συνδυάσεις τα χρώματά σου. Κι όμως το total black είναι ένα στιλ που -με την κατάλληλη προσοχή- μπορεί να απογειώσει το στιλ σου δίνοντας ταυτόχρονα και μια μικρή δόση του βασικού χαρακτηριστικού που ορίζεται κουλ: το να δείχνεις ότι σε νοιάζει αλλά, ρε παιδί μου, δεν σε νοιάζει και τόσο πολύ.

Και δεν είναι ότι το λέω εγώ. Συχνά, με αποκορύφωμα τις Χρυσές Σφαίρες του 2018 και τη στιλιστική υποστήριξη του #metoo, οι μεγάλοι σταρ επιλέγουν στα red carpets να τα βάψουν μαύρα. Και τις περισσότερες φορές το να παίζεις άμυνα σου κάνει καλό. Ρωτήστε και τον Τραπατόνι.Συντάκτης: ianastasis_Team