Celine Dion: Για πρώτη φορά στην Κύπρο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της “COURAGE”

Celine Dion: Για πρώτη φορά στην Κύπρο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της “COURAGE”

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Celine Dion ανακοινώνει επιπρόσθετες συναυλίες στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της “COURAGE”

Νέες ημερομηνίες για τη Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή

Εμφανίσεις σε περισσότερες από 100 χώρες

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, στις 2 Αυγούστου 2020

Τα εισιτήρια για τη συναυλία στην Κύπρο θα είναι διαθέσιμα την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ.

Η Celine Dion κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα τρία καινούρια κομμάτια από τον πολυαναμενόμενο, προσεχή της δίσκο που επίσης φέρει τον τίτλο Courage. Τα κομμάτια “Imperfections”, “Lying Down” και “Courage” αντιπροσωπεύουν μια συναρπαστική, νέα, δημιουργική κατεύθυνση για τη Celine και οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τραγούδια αυτά, μεταξύ πολλών άλλων

κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας “COURAGE”. Σήμερα κάνει επίσης την πρεμιέρα του το βίντεο κλιπ για το “Imperfections” – παρακολουθήστε το ΕΔΩ. Ο δίσκος Courage, ένα εκλεκτό μείγμα από όμορφες μπαλάντες και ανεβαστικά κομμάτια, θα είναι διαθέσιμος παντού από τις 15 Νοεμβρίου, και για προ-παραγγελία από σήμερα. Ακούστε τα νέα κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει ΕΔΩ.

Επιπρόσθετα, όσοι πραγματοποιήσουν αγορές εισιτηρίων για τις συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας “COURAGE”στη Βόρεια Αμερική, θα λάβουν και CD του δίσκου Courage της Celine Dion.

Τα εισιτήρια για τις επιπρόσθετες συναυλίες στη Βόρεια Αμερική θα είναι διαθέσιμα για πώληση την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στις 10 π.μ. τοπική ώρα. Τα μέλη του Team Celine θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια πριν το υπόλοιπο κοινό μέσω προπώλησης. Οι κάτοχοι της κάρτας American Express® θα μπορούν επίσης να αγοράσουν εισιτήρια πριν το υπόλοιπο κοινό σε συγκεκριμένες προεπιλεγμένες αγορές, στις 30 Σεπτεμβρίου, στις 10 π.μ. τοπική ώρα.


Συντάκτης: ianastasis_Team