Έρχεται η ταινία του Colour Day Festival…

Το Colour Day Festival αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα μυστικά του με στόχο να μεταδώσει το μοναδικό του experience σε όλη την Ελλάδα.

Είτε είσαι φανατικός #colourdayer και θες να ξανανιώσεις τα δυνατά vibes είτε δεν έχεις κατορθώσει ακόμη να ζήσεις τον συγκλονιστικό παλμό του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ, συντονίσου στις 14 Σεπτεμβρίου στις 20:50 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μέσα από μία τηλεοπτική εμπειρία 90 λεπτών γεμάτη ενέργεια, εντυπωσιακά χορευτικά, extreme live acts, μαγικά κοστούμια, δυνατές αποκαλύψεις, νοσταλγικά throwbacks και mini backstage εμπειρίες θα πάρεις μία γεύση από το πιο επικό μουσικό γεγονός που πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο στο ΟΑΚΑ.

Συντονίσου και μάθε πως από μια απλή ιδέα για concept party το Colour Day Festival κατάφερε να συγκεντρώνει κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες θεατές, να διακρίνεται με χρυσό βραβείο ευρεσιτεχνίας ως το πρώτο φεστιβάλ ανέπαφων συναλλαγών στην χώρα μας και να γίνεται το μοναδικό ελληνικό φεστιβάλ που σπάει τα εθνικά σύνορα βγαίνοντας στο εξωτερικό.

Save the date για μια μαγική τηλεοπτική εμπειρία με κορυφαίους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες σε ένα φαντασμαγορικό stage διεθνών προδιαγραφών, γεμάτο συναρπαστικές ομαδικές ρίψεις χρώματος και, φυσικά, τον ασυγκράτητο παλμό του Colour Day Festival.


Συντάκτης: ianastasis_Team