Τι να ψωνίσεις για να είσαι πάντα μοδάτος; Οδηγός για άντρες

Τι να ψωνίσεις για να είσαι πάντα μοδάτος; Οδηγός για άντρες

Το δίλημμα μεγάλο τι πρέπει να αγοράσω για να φοράω και να αισθάνομαι άνετα; Και τι είναι πιο έξυπνο να αγοράσω αφού τα θέλω ΟΛΑ. 

Κάθισα και το φιλοσόφησα από ‘δω και από ‘κει και είπα να καταλήξω σε 5 με 6 το πολύ πραγματάκια που «λείπουν» από την ντουλάπα μου. Λογικά δεν «λείπουν» αλλά είναι πιο αναγκαία για να τα βάλεις όλη την σεζόν.

«Καθημερινά»

Για κάποιον που είναι free και cool τα t-shirt είναι καθημερινά για κάποιον που δουλεύει σε γραφείο είναι τα πουκάμισα: (για μένα και τα δυο). Αυτή τη στιγμή τα πουκάμισα θα τα βρεις στο 1/3 της τιμής τους, πρακτικά από σημαίνει ότι αν έχεις να διαθέσεις 50€ δεν θα πάρεις ένα πουκάμισο αλλά δύο.

Μέσα στα «καθημερινά» έβαλα και τα T-shirt  άρα τα μπλουζάκια που είναι τις κανονικές εποχές πιο ακριβά από αυτά που υπάρχουν στα μεγάλα καταστήματα ΤΩΡΑ είναι η εποχή να τα αποκτήσουμε διότι ένα επώνυμο μπλουζάκι (που θα έχει και καλύτερη ποιότητα) π.χ αν κόστιζε 50€ τώρα μπορεί να το βρούμε κοντά στα 20€ …try!!!

«Τζιν»

Αφού αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να αντικαταστήσεις το παλιό σου, γιατί να μην το κάνεις τώρα; Άσε που θα το βρεις και σε πολύ καλή τιμή.

«Διαχρονικά»

Υφασμάτινα παντελόνια ΤΑ ΑΓΑΠΩ…. Θα το φορέσεις με πουκάμισα στο, θα το φορέσεις με t-shirts και αθλητικά, θα το φορέσεις με πουλόβερ όλο. Ένα βαμβακερό παντελόνι καλής ποιότητας που δεν θα φθαρεί αμέσως, σίγουρα θα τα βγάλει τα λεφτά του.

«Άχρηστο»

Ρε παιδί μου έχεις 40€ που σου έμειναν από τα κοινόχρηστα ΛΕΜΕ τώρα, και θες να κάνεις κάτι που το θεωρείς άχρηστο για μένα η αγορά μια καλής θήκης για το smart phone σου και ένα χρωματιστό hands free θα δώσουν ένα στυλ διαφορετικό επάνω σου.

extra:  ένα επώνυμο εσώρουχο θα ήταν καλό να υπάρχει στο συρτάρι σου..(φοριέται άνετα με το χαμηλοκάβαλο τζιν που έχεις απο πέρυσι)

Και μην το γελάς υπάρχουν άτομα εκεί έξω που κοιτάζουν την κάθε λεπτομέρεια επάνω σου γιατί όχι και κάτω σου…


Συντάκτης: ianastasis_Team