Η μόδα αγκαλιάζει την τέχνη στο μοναδικό event των νέων δημιουργών!

Αγαπάς τη μόδα, την τέχνη και κάθε νέα μορφή δημιουργίας;

Παράλληλα πιστεύεις στο δημιουργικό και ανήσυχο πνεύμα της νέας γενιάς;

Αν η απάντησή σου είναι θετική, τότε δεν πρέπει να χάσεις το μοναδικό event στην Ελλάδα που προβάλλει τους νέους δημιουργούς, το 7ο ΝewGenerations’ FashionLines (NGFL).  Πρόκειται για έναν σύγχρονο διάλογο μεταξύ μόδας και τέχνης, όπου τα δυο δημιουργικά πεδία όχι μόνο συνυπάρχουν, αλλά ενώνονται και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2019 στο ιστορικό μεταξουργείο, τον πολυχώρο Αθηναΐς, ταλαντούχοι  νέοι fashion&jewelsdesigners, σχεδιαστές υποδημάτων και αξεσουάρ, ζωγράφοι, φωτογράφοι και γενικότερα νέοι καλλιτέχνες θα δείξουν τη δουλειά τους και θα προσφέρουν τις ιδέες τους και την καλλιτεχνική τους πρόταση στον κόσμο που λατρεύει τη μόδα και τα εικαστικά. Εκεί όπου η μόδα είναι τέχνη και η τέχνη μόδα.

Το NGFL που διοργανώνεται για έβδομη φορά, αναδεικνύει το έργο και το ταλέντο των νέων και τους δίνει “φωνή”. Είναι αυτό που χρειάζονται για να κάνουν τις πρώτες τους επαφές με το κοινό και την αγορά εργασίας. 

14 σχεδιαστές μόδας θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις για SPRING -SUMMER 2020 σε catwalks υψηλών προδιαγραφών. Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο fashionexpert Μιχάλης Πάντος. Τα μοντέλα θα περπατήσουν μπροστά στο κοινό, το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει τους 2500 επισκέπτες, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τις δημιουργίες των νέων δημιουργών.
Την επιτυχία της διοργάνωσης υπογράφει η εταιρία Stalexpo.

Το event διοργανώνεται δύο φορές τον χρόνο, κάθε άνοιξη και φθινόπωρο.

Συγκεντρώνει πολλούς λάτρεις της μόδας και της τέχνης, ανάμεσά τους επώνυμοι σχεδιαστές, έμποροι, δημοσιογράφοι, fashioneditors, fashionbloggers, εικαστικοί. Η συγκεκριμένη διοργάνωση στηρίζει το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα.Αν θέλεις και εσύ να απολαύσεις τη μόδα και την τέχνη μέσα από τα μάτια των νέων δημιουργών, πάρε τώρα την πρόσκλησή σου για το απόλυτο event της νέας γενιάς.


Συντάκτης: ianastasis_Team